Wieldop 5-spaaks - voor wiel 18976

LEGO

€0.20 - €2.87
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego18978anew
Conditie:
New
Gewicht:
0,220 Grams
Minimale aankoop:
4 eenheden
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Upgrade Je LEGO® Voertuigen met Onderdeel 18978a Wieldop - 5 Spaken

Maak je klaar om de snelweg op te scheuren in stijl! Maak kennis met de LEGO® Onderdeel 18978a Wieldop - 5 Spaken, het ultieme accessoire om je LEGO voertuigen een boost te geven.

Deze strakke en sportieve wieldop is ontworpen voor Wiel 18976 en geeft je voertuigen een high-speed, futuristische uitstraling die de aandacht trekt op elke LEGO weg. Het is tijd om je creaties naar een hoger niveau te tillen!

Belangrijkste Kenmerken:

  • Sportief Ontwerp: Het 5-spaken patroon voegt een stoere, raceklare vibe toe aan je LEGO voertuigen.
  • Gemakkelijke Installatie: Plaats het eenvoudig op Wiel 18976 voor directe stijlverbetering.
  • Duurzaam en Lichtgewicht: Gemaakt van hoogwaardig LEGO plastic, zowel duurzaam als prestatiegericht.
  • Veelzijdig: Ideaal voor het bouwen van raceauto's, futuristische voertuigen of elke rit die een snelheidsboost nodig heeft!

Maak je klaar om een spoor van opwinding achter te laten met de LEGO® Onderdeel 18978a Wieldop - 5 Spaken. Transformeer je voertuigen in snelheidsmachines en scheur een wereld vol avontuur in!

Mis de kans niet om je LEGO voertuigen op te peppen. Grijp nu de LEGO® Onderdeel 18978a Wieldop - 5 Spaken en race de wereld van eindeloos plezier in!

Let op: LEGO®-onderdelen kunnen kleine stukjes bevatten die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.