Wieldop 10-spaaks - voor wiel 18976

LEGO

€0.36 - €2.38
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego18978bnew
Conditie:
New
Gewicht:
0,250 Grams
Minimale aankoop:
4 eenheden
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Upgrade Jouw LEGO® Voertuigen met Onderdeel 18978b Wieldop - 10 Spaken

Riem jezelf in voor een rit vol opwinding! Maak kennis met de LEGO® Onderdeel 18978b Wieldop - 10 Spaken, het ultieme accessoire om je LEGO voertuigen een turbocharged look te geven.

Deze dynamische en sportieve wieldop is op maat gemaakt voor Wiel 18976 en geeft je voertuigen een hoge snelheid en futuristische uitstraling waardoor ze opvallen op elke LEGO baan. Het is tijd om je creaties in de hoogste versnelling te zetten!

Belangrijkste Kenmerken:

  • Gestroomlijnd Ontwerp: Het patroon met 10 spaken voegt een coole, aerodynamische uitstraling toe aan je LEGO voertuigen.
  • Gemakkelijk te Installeren: Bevestig eenvoudig op Wiel 18976 voor directe stijlverbetering.
  • Duurzaam en Lichtgewicht: Gemaakt van hoogwaardig LEGO plastic, zowel duurzaam als prestatiegericht.
  • Veelzijdig: Ideaal voor het bouwen van raceauto's, futuristische voertuigen of elke rit die snelle prestaties nodig heeft!

Maak je klaar om door een wereld vol opwinding te racen met de LEGO® Onderdeel 18978b Wieldop - 10 Spaken. Transformeer je voertuigen in opgevoerde speedsters en scheur een wereld vol avontuur in!

Mis de kans niet om je LEGO voertuigen een boost te geven. Grijp nu de LEGO® Onderdeel 18978b Wieldop - 10 Spaken en geef een turbo aan je LEGO-avonturen!

Let op: LEGO®-onderdelen kunnen kleine stukjes bevatten die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.