Verzending & Retouren

Verzending & Retouren

Verzendtarieven

Verzendkosten zijn gebaseerd op gewicht. De verzendkosten worden getoond in de winkelwagen voor de betaling.

Retourbeleid

U kunt alle artikelen binnen 30 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling. Wij betalen ook de retourverzendkosten als de retourzending een gevolg is van onze fout (u hebt een verkeerd of defect artikel ontvangen, enz.). In alle andere gevallen zijn de retourkosten voor de klant.

U kunt uw terugbetaling verwachten binnen vier weken nadat u uw pakket aan de retourbezorger hebt gegeven, maar in veel gevallen zult u uw geld sneller terug ontvangen. Deze periode omvat de tijd die wij nodig hebben om uw retourzending van de verzender te ontvangen (5 tot 10 werkdagen), de tijd die wij nodig hebben om uw retourzending te verwerken zodra wij deze hebben ontvangen (3 tot 5 werkdagen), en de tijd die uw bank nodig heeft om ons verzoek tot terugbetaling te verwerken (5 tot 10 werkdagen).

Als u een artikel wilt retourneren, gelieve dan
Kontakteer Ons met uw ordernummer en details over het product dat u wilt retourneren.Bij voorkeur via de livechat rechts onderaan elke pagina. Dez chat houdt vragen bij ook indien ze niet niet bemand is. Wij zullen snel reageren met instructies voor het retourneren van artikelen uit uw bestelling.

Verzending

Wij kunnen naar vrijwel elk adres ter wereld verzenden. Voor sommige producten gelden beperkingen, en sommige producten kunnen niet naar internationale bestemmingen worden verzonden. De geschatte verzendtijd varieert van 2 tot 30 werkdagen, afhankelijk van de locatie. Alle artikelen worden verzonden vanuit België, Europa. Afhankelijk van de locatie kunnen douanekosten in rekening worden gebracht, deze kosten zijn voor de koper.

Verzending naar de VS en Europa in het algemeen duurt 7-14 werkdagen. Verzending naar Australië en Nieuw-Zeeland 7-25 werkdagen. Soms duurt de verzending langer. Als er een probleem is met de levering van uw artikel, neem dan contact met ons op en wij zullen een oplossing vinden.

Wanneer u een bestelling plaatst, schatten wij de verzend- en leveringsdatum voor u op basis van de beschikbaarheid van uw artikelen en de verzendopties die u kiest. Afhankelijk van de verzendprovider die u kiest, kan de geschatte verzenddatum op de pagina met verzendoffertes verschijnen.

Houdt u er ook rekening mee dat de verzendtarieven voor veel artikelen die wij verkopen op gewicht gebaseerd zijn. Het gewicht van een dergelijk artikel is te vinden op de detailpagina ervan. In overeenstemming met het beleid van de verzendbedrijven die wij gebruiken, worden alle gewichten naar boven afgerond op het volgende volle gram.