Spirit of the Temple (71795)

LEGO

€8.25
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
njo825new
Conditie:
New
Gewicht:
0,740 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Begin aan een etherisch avontuur met de njo825 Geest van de Tempel uit set 71795. Dit mystieke LEGO® stuk vangt de essentie van oude legendes en brengt ze tot leven in je collectie. Met zijn spookachtige verschijning en gedetailleerde afwerking is het een must-have voor fans van fantasie en mythologie.

De Geest van de Tempel is meer dan alleen een LEGO® onderdeel; het is een poort naar denkbeeldige werelden. Gebruik het om scènes van epische gevechten, mysterieuze rituelen te creëren, of als bewaker van heilige LEGO® schatten. Het doorschijnende ontwerp voegt een spectrale charme toe aan elke bouw, waardoor het een opvallend stuk is in zowel moderne als oude settings.

Of je nu je bestaande LEGO® sets verrijkt of iets geheel nieuws creëert, de Geest van de Tempel is een veelzijdige toevoeging die verhalen van heldendom, avontuur en magie inspireert. Laat het je Minifiguren begeleiden op zoektochten naar verborgen geheimen en oude artefacten in je LEGO® universum!

Wie zijn de Spirits of the Temple?

De Geesten van de Tempel, te zien in de LEGO Ninjago set 71795-1, zijn integrale personages uit de Dragons Rising subcategorie van het Ninjago thema. Deze minifiguren vertegenwoordigen belangrijke figuren in "Ninjago: Dragons Rising," een verhaal gedomineerd door "De Fusie," een catastrofale gebeurtenis die Ninjago samenvoegt met andere rijken en chaotische Fusie-aardbevingen veroorzaakt. Terwijl het ninja-team probeert de Drakenkernen te vinden om deze Fusie-aardbevingen te stoppen, worden ze geconfronteerd met Keizerin Beatrix, die deze kernen zoekt om haar wapen te voeden en de rijken te vernietigen. De cruciale rol van de Geesten van de Tempel ontvouwt zich in de aflevering "De Tempel van de Drakenkernen," waar Kai en Wyldfyre, gebruikmakend van hun Elementaire Krachten, de opgesloten Geesten van de Tempel vrijlaten. Deze geesten, eenmaal vrij, vallen de ninja's fel aan. Ondanks de krachtige verdediging van de ninja's met hun Elementaire Krachten, ontdekken ze dat de geesten onkwetsbaar zijn voor hun aanvallen, wat de mystieke en formidabele aard van deze entiteiten benadrukt.

Conditie:

Alle LEGO® stukken zijn uit hun originele verpakking. Nieuw betekent dat ze alleen zijn gehanteerd om te worden herverpakt. Gebruikt betekent dat ze zijn gespeeld maar in goede staat zijn.

Waarschuwing:

LEGO® speelgoed bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.