Kai - Dragons Rising (30650 / 71789 / 71793 / 71795 / 71797)

LEGO

€4.20
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
njo811new
Conditie:
New
Gewicht:
0,000 Grams
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Ontsteek het vuur met LEGO® Ninjago Minifiguur NJO811 Kai - Opkomende Draken

Welkom in onze online winkel, waar de wereld van LEGO® Ninjago tot leven komt! Maak kennis met Kai, de stoere ninja, in zijn Opkomende Draken vorm. Met de kracht van draken onder zijn bevel stijgt Kai op met een onstuitbare kracht. Sluit je aan bij hem op een episch avontuur om Ninjago te verdedigen en het vuur in jezelf los te laten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Minifiguur NJO811 Kai - Opkomende Draken met vurige details
  • Onderneem een episch avontuur met Kai, de legendarische ninja
  • Compatibel met alle LEGO® Ninjago sets en accessoires
  • Benut de kracht van draken en ontsteek het vuur in jezelf
  • Creëer spannende gevechten en heldhaftige scènes in jouw LEGO® wereld

De LEGO® Ninjago Minifiguur NJO811 Kai - Opkomende Draken is een must-have voor elke Ninjago-fan. Met zijn vurige details en stoere uitstraling brengt deze minifiguur opwinding en intensiteit in jouw LEGO® creaties. Sluit je aan bij Kai op zijn reis terwijl hij opkomt met de kracht van draken.

Dompel jezelf onder in de wereld van Ninjago en speel legendarische gevechten na. Of je nu Ninjago City verdedigt of het opneemt tegen angstaanjagende vijanden, Kai - Opkomende Draken zal je leiden op een spannend avontuur als geen ander. Ben jij klaar om getuige te zijn van de opkomst van Opkomende Draken?

Mis de kans niet om de LEGO® Ninjago Minifiguur NJO811 Kai - Opkomende Draken in je bezit te hebben. Bestel nu en ontsteek het vuur in jezelf!