Friends Priyanka

LEGO

€4.57
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
frnd510new
Conditie:
New
Gewicht:
0,000 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Ontmoet LEGO® Friends Priyanka - de Avonturenfanaat!

Maak kennis met Priyanka, het levendige en avontuurlijke personage uit LEGO® Friends! Sluit je bij haar aan terwijl ze op opwindende reizen gaat en onvergetelijke avonturen beleeft in Heartlake City.

Priyanka staat bekend om haar passie voor ontdekking en haar liefde voor spannende activiteiten. Met haar vertrouwde rugzak en grenzeloze enthousiasme is ze altijd klaar voor nieuwe avonturen. Of het nu gaat om het ontdekken van verborgen schatten, wandelingen in de natuur of uitdagingen aangaan, Priyanka's energie is aanstekelijk!

Belangrijkste Kenmerken:

  • Authentieke LEGO® Friends Priyanka minifiguur
  • Sluit je aan bij Priyanka in haar spannende avonturen
  • Compatibel met andere LEGO® sets voor fantasierijk spel
  • Voeg een dynamisch personage toe aan jouw Friends collectie

Maak je klaar om te verkennen, creëren en spelen naast Priyanka en haar vrienden in Heartlake City! Of je nu een enthousiaste LEGO® verzamelaar bent of een jonge avonturier, Priyanka is de perfecte aanvulling op jouw collectie.

Sluit je aan bij Priyanka en laat de avonturen beginnen! Koop vandaag nog de LEGO® Friends Priyanka minifiguur en wees onderdeel van de opwinding!

Let op: Kleine onderdelen kunnen een verstikkingsgevaar vormen voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Alle LEGO-stukjes zijn uit hun originele verpakking gehaald. "Nieuw" betekent dat ze alleen zijn gebruikt om opnieuw te worden verpakt. "Gebruikt" betekent dat ze bespeeld zijn, maar zich nog in goede staat bevinden.