Friends Felix

LEGO

€2.52 - €5.58
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
frnd532parent
Gewicht:
0,000 Grams

Bereid je voor op plezier met LEGO® Friends!

Hallo avonturiers! Maak je klaar om te genieten met frnd532, de speelse LEGO® Friends Felix. Met zijn grenzeloze energie en ondeugende streken is Felix het middelpunt van elk feest. Sluit je aan bij hem op spannende avonturen, creëer onvergetelijke herinneringen en ontdek de vreugde van vriendschap!

Belangrijkste kenmerken:

  • Speelse Friends Felix minifiguur met aanstekelijke glimlach
  • Sluit je aan bij Felix en de Friends bende op spannende avonturen
  • Omarm de geest van plezier, gelach en vriendschap
  • Ontgrendel eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel en verhalen
  • Voeg een vleugje opwinding toe aan je LEGO® verzameling

Maak je klaar om in een wereld vol plezier en gelach te duiken! Met frnd532 aan je zijde ga je op spannende avonturen, verken je nieuwe horizonnen en creëer je herinneringen die een leven lang meegaan. Sluit je aan bij de levendige wereld van LEGO® Friends en laat het plezier beginnen!

Of je nu een bruisend feest organiseert, een spontane bijeenkomst regelt of gewoon geniet van alledaagse momenten, de Friends Felix minifiguur frnd532 is de perfecte metgezel. Bestel nu en laat de plezierige avonturen met LEGO® Friends zich ontvouwen!

Let op: Sommige LEGO® onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Over de staat:

Alle LEGO® onderdelen worden uit hun originele verpakking gehaald. "Nieuw" betekent dat ze alleen zijn gebruikt voor herverpakking. "Gebruikt" betekent dat ze eerder zijn gebruikt maar nog steeds in goede staat verkeren.