Zwart Band 49.5 x 20

LEGO

€5.33
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego15413new
Conditie:
New
Gewicht:
12,000 Grams
Minimale aankoop:
4 eenheden
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Zet de wielen in beweging met de 15413 Zwart Band 49.5 x 20, een essentieel onderdeel voor elke LEGO® voertuigliefhebber! Deze robuuste en betrouwbare band is ontworpen voor grotere voertuigmodellen, waardoor hij perfect is voor het bouwen van indrukwekkende vrachtwagens, aanhangers of zware machines. Zijn aanzienlijke afmetingen en duurzaam materiaal zorgen ervoor dat je creaties elk terrein aankunnen.

Met zijn realistische loopvlakpatroon ziet deze band er niet alleen goed uit, maar biedt hij ook de nodige grip voor je LEGO® voertuigen. Ideaal voor het toevoegen van een vleugje realisme aan je bouwplaatsen, off-road avonturen of stadsgezichten. Rol je volgende grote idee uit met deze stevige banden!

Of het nu voor spel of display is, de 15413 Zwart Band voegt functionaliteit en flair toe aan je LEGO® modellen. Rust je voertuigen uit met deze banden en kijk hoe ze tot leven komen, klaar voor actie en avontuur.

Conditie:
Alle LEGO® onderdelen zijn uit hun originele verpakking. Nieuw betekent dat ze alleen zijn behandeld om opnieuw te worden verpakt. Gebruikt betekent dat ze zijn bespeeld maar in goede staat zijn.

Waarschuwing:
LEGO® speelgoed bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.