Wiel Hard Plastic, Getand 36mm D. met 4 Noppen

LEGO

€1.05 - €1.95
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego3486new
Conditie:
New
Gewicht:
0,000 Grams
Minimale aankoop:
2 eenheden
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Geef je LEGO® creaties een boost met het 3486 Wiel Hard Plastic, Getand 36mm D. met 4 Noppen! Perfect voor je hoogtoerige bouwwerken, dit wiel combineert duurzaamheid met stijl. Met zijn harde plastic samenstelling en onderscheidend loopvlakpatroon, zorgt het ervoor dat je LEGO® voertuigen de ruigste terreinen in je fantasiewereld aankunnen.

Met een diameter van 36mm is dit wiel ideaal voor een verscheidenheid aan voertuigen, van snelle raceauto's tot ruige terreinwagens. De vier noppen op de naaf bieden een stevige bevestiging aan elk LEGO® voertuig, zodat je creatie intact blijft tijdens het spelen.

Of je nu een aangepaste monstertruck bouwt of je bestaande LEGO® set een upgrade geeft, dit wiel voegt een vleugje realisme en opwinding toe. Laat je creaties niet stilstaan; laat ze in actie rollen met deze stevige wielen!

Conditie:
Alle LEGO® onderdelen zijn uit hun originele verpakking. Nieuw betekent dat ze alleen zijn behandeld om opnieuw te worden verpakt. Gebruikt betekent dat ze zijn bespeeld maar in goede staat zijn.

Waarschuwing:
LEGO® speelgoed bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.