LEGO Minecraft wapens

LEGO Minecraft Wapens

In Minecraft wordt alles wat een vijand kan beschadigen als wapen beschouwd. Sommige items zijn speciaal gemaakt als wapens en zijn effectiever dan algemene gereedschappen.

Melee-wapens

Er zijn veel wapens gemaakt als LEGO Minecraft-wapens. Voor close combat bestaan de volgende LEGO Minecraft-wapens: zwaarden, bijlen, drietanden, pikhouwelen en schoppen. De meeste melee-wapens bestaan in hun oorspronkelijke vorm als LEGO Minecraft-wapens. Dat betekent dat ze houten, stenen, ijzeren, gouden, diamanten, betoverde en nu ook Netherite-versies hebben. De verschillende kleuren vertegenwoordigen die verschillende vormen.

Zwaarden

Zwaarden zijn een van de populairste wapens in Minecraft. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Stenen zwaarden zijn bijvoorbeeld een van de zwakste soorten zwaarden, maar ze zijn ook een van de gemakkelijkste om te verkrijgen. Aan de andere kant zijn diamanten zwaarden een van de sterkste soorten zwaarden, maar ze zijn ook een van de moeilijkst te verkrijgen.

Bijlen

Bijlen zijn een andere populaire wapenkeuze in Minecraft. Ze worden voornamelijk gebruikt om bomen om te hakken, maar ze kunnen ook als wapens worden gebruikt. Net als zwaarden zijn bijlen verkrijgbaar in verschillende materialen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Stenen bijlen zijn bijvoorbeeld een van de zwakste soorten bijlen, maar ze zijn ook een van de gemakkelijkste om te verkrijgen. Aan de andere kant zijn diamanten bijlen een van de sterkste soorten bijlen, maar ze zijn ook een van de moeilijkst te verkrijgen.

Bereikwapens: Bogen en Kruisbogen

Bogen en pijlen zijn bereikwapens die handig zijn voor het aanvallen van vijanden vanaf een afstand. Bogen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, steen, ijzer en diamant. Pijlen worden gemaakt door een veer, een stok en een stuk vuursteen te combineren. Wanneer ze samen worden gebruikt, kunnen bogen en pijlen een dodelijke combinatie vormen.

Andere wapens

Het enige andere type LEGO Minecraft-wapen waar we aan kunnen denken, is het TNT-blok.

LEGO Minecraft Pantser

Er zijn speciale LEGO-onderdelen die het LEGO Minecraft-pantser vertegenwoordigen. Sommige kleuren pantser verschenen slechts in een paar sets en zijn nu zeer zeldzaam (en duur). Als LEGO Minecraft-helmen zijn er nu 2 typen, de originele Minecraft-helm en de helm met volledige gezichtsbescherming. LEGO Minecraft heeft nu ook een schildpadschelphelm.

Pantser

Pantser is een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke Minecraft-speler. Er zijn vier soorten pantser: helmen, borstplaten, beenkappen en laarzen. Elk type pantser biedt verschillende niveaus van bescherming, waarbij diamanten pantser het meest beschermend is.

Helmen

Helmen worden gedragen op het hoofd en bieden bescherming tegen aanvallen die anders hoofdletsel zouden veroorzaken. Net als andere soorten pantser zijn helmen verkrijgbaar in verschillende materialen, waarbij diamanten helmen het meest beschermend zijn.

Borstplaten

Borstplaten worden gedragen op de romp en bieden bescherming tegen aanvallen die anders borstletsel zouden veroorzaken. Net als andere soorten pantser zijn borstplaten verkrijgbaar in verschillende materialen, waarbij diamanten borstplaten het meest beschermend zijn.

LEGO Minecraft Dungeons-wapens

Bij de eerste LEGO Dungeons-sets kwam er een hele reeks unieke LEGO Minecraft Dungeons-wapens. We hebben de meeste van hen op voorraad. U kunt ze hieronder vinden bij de producten.