Technic, Brick 2 x 4 with 3 Axle Holes

LEGO

€0.41 - €1.13
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego39789new
Conditie:
New
Gewicht:
2,200 Grams
Minimale aankoop:
4 eenheden
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Onketen Mechanische Creativiteit met LEGO® Onderdeel 39789!

Maak kennis met LEGO® Onderdeel 39789 Technic, Steen 2 x 4 met 3 Asgaten, een hoeksteen voor elke LEGO® liefhebber die wil duiken in meer complexe en mechanische bouwwerken. Deze veelzijdige Technic steen breidt de grenzen van je LEGO® creaties uit en biedt nieuwe mogelijkheden voor bouwen en techniek.

De 2 x 4 afmeting is vertrouwd en integreert naadloos in je bestaande bouwwerken, terwijl de 3 asgaten een wereld van mechanische functionaliteit openen. Of je nu bewegende delen creëert, voertuigen bouwt of ingewikkelde machines ontwerpt, deze steen is essentieel.

  • 2 x 4 steen met toegevoegde technische functionaliteit
  • 3 asgaten voor verhoogde mechanische mogelijkheden
  • Perfect voor het creëren van dynamische en functionele LEGO® modellen
  • Compatibel met alle LEGO® Technic componenten

Met LEGO® Onderdeel 39789 kun je je LEGO® engineering en creativiteit naar nieuwe hoogten tillen. Het is een must-have voor iedereen die gepassioneerd is over het bouwen en verkennen van de mechanica van LEGO®!

Opmerking: Sommige LEGO® onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen onder de 3 jaar.

Conditie: Alle LEGO® onderdelen zijn verwijderd uit hun originele verpakking. "Nieuw" betekent dat ze alleen zijn gebruikt voor herverpakking. "Gebruikt" betekent dat ze eerder in bezit zijn geweest maar nog steeds in goede staat zijn.