Steen, Boog 1 x 3 x 3

LEGO

€0.14 - €0.81
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego13965new
Conditie:
New
Beschikbaarheid:
Wordt normaal verzonden binnen 2 tot 3 werkdagen.
Gewicht:
1,510 Grams
Minimale aankoop:
10 eenheden
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Laat je Bouwverbeelding Vrij!

Maak je klaar om je LEGO horizonten te verbreden met Onderdeel 13965 - de Steen, Boog 1 x 3 x 3. Dit is niet zomaar een steen; het is jouw paspoort naar architectonische creativiteit en de eindeloze vreugde van bouwen in de LEGO-wereld.

Waarom je de Steen, Boog 1 x 3 x 3 nodig hebt:

  • Architecturale Wonderen: Til je bouwwerken naar nieuwe hoogten met deze veelzijdige steen, perfect voor bogen, bruggen en innovatieve ontwerpen die de zwaartekracht tarten.
  • Eindeloze Creaties: Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je nieuwe architectonische frontiers verkent. Van imposante kastelen tot futuristische steden, opent deze steen de deuren naar eindeloze mogelijkheden.
  • Precisie Ontwerp: Vervaardigd volgens de hoge normen van LEGO, integreert deze steen naadloos in je creaties, waardoor stabiliteit en kracht gegarandeerd zijn voor al je ambitieuze projecten.

Sluit je aan bij de groep LEGO-enthousiastelingen die Onderdeel 13965 al aan hun collectie hebben toegevoegd. Het is een must-have voor bouwers en dromers, en opent een wereld van architectonische wonderen en eindeloos plezier.

Mis de kans niet om je LEGO creaties naar grotere hoogten te brengen. Voeg LEGO® Onderdeel 13965 - de Steen, Boog 1 x 3 x 3 - toe aan je collectie en laat de bouwavonturen beginnen! Reik naar de sterren!

Waarschuwing: LEGO®-elementen bevatten kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Alle LEGO®-elementen zijn uit hun originele verpakking gehaald. "Nieuw" betekent dat ze alleen zijn behandeld voor herverpakking. "Gebruikt" betekent dat ze eerder in het bezit waren van iemand, maar nog steeds in uitstekende staat zijn.