Nya FS - Secrets of the Forbidden Spinjitzu

LEGO

€6.54
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
njo542new
Conditie:
New
Gewicht:
4,540 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Ontketen je innerlijke ninja met LEGO® Minifigure njo542 Nya!

Word lid van het ninja-team met de LEGO® Minifigure njo542 Nya van Secrets of the Forbidden Spinjitzu!

Met haar ninja-wapens en hoogwaardige LEGO®-materialen is Nya klaar om elke uitdaging aan te gaan. Of je nu een epische veldslagscène bouwt of gewoon je minifigurencollectie wilt uitbreiden, Nya is de perfecte toevoeging aan je ninja-team.

Compatibel met een breed scala aan minifiguurlichamen, is deze minifiguur eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor hij perfect is voor het wisselen tussen je favoriete minifiguren. Mix en match met andere LEGO®-accessoires om je ultieme ninja-team te creëren!

Kenmerken:

  • LEGO® Minifigure njo542 Nya
  • Secrets of the Forbidden Spinjitzu ontwerp
  • Compatibel met een breed scala aan minifiguurlichamen
  • Hoogwaardige LEGO®-materialen voor duurzaamheid
  • Stimuleert fijne motoriek en creativiteit bij kinderen
  • Bestel nu en word een ninja-meester met je nieuwe minifiguur - LEGO® Minifigure njo542 Nya van Secrets of the Forbidden Spinjitzu!

    Opmerking: Sommige LEGO®-speelgoed bevatten kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar. Houd ze uit de buurt van kleine kinderen en laat je fantasie de vrije loop!

    Alle LEGO-stukken zijn uit hun originele verpakking. Nieuw betekent dat ze alleen zijn behandeld om opnieuw te worden verpakt. Gebruikt betekent dat ze zijn gebruikt maar nog in goede staat zijn.