Minifiguur, lang haar, met een scheiding in het midden

LEGO

€1.74 - €4.20
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego36806new
Conditie:
New
Gewicht:
0,860 Grams
Minimale aankoop:
2 eenheden

Verhoog de Stijl van je Minifiguren!

Maak je klaar om het modieuze spel van je LEGO® minifiguur naar een geheel nieuw niveau te tillen met ons LEGO® Minifigure Haar 36806. Dit trendy haarstuk draait helemaal om chique stijl en veelzijdigheid.

Product Highlights:

  • Lang, strak en midden gescheiden ontwerp voor een modieuze uitstraling.
  • Ontworpen om perfect te passen op je LEGO® minifiguren.
  • Voegt een vleugje verfijning en flair toe aan elke minifiguur.
  • Geweldig om unieke personages en persoonlijkheden te creëren.
  • Past op alle standaard LEGO® minifiguren

Waarom genoegen nemen met gewoon als je buitengewone minifiguren kunt hebben? Of je nu je LEGO® creaties aanpast of je minifigurencollectie uitbreidt, dit haarstuk is een must-have. Je minifiguren zullen de aandacht trekken en opvallen in elke LEGO® scène!

Wacht niet om je minifiguren een stijlupgrade te geven. Pak nu LEGO® Minifigure Haar 36806 en laat je fantasie de vrije loop. Of het nu een elegante geheim agent, een glamoureuze filmster, of een alledaagse held is, dit haarstuk voegt een vleugje Hollywood toe aan jouw LEGO® wereld.

Maak je klaar om indruk te maken op je vrienden, familie en mede-LEGO® liefhebbers met de coolste minifiguren in de stad. Bestel nu en maak van je minifiguren het gesprek van de buurt!

Let op: LEGO® onderdelen kunnen kleine stukjes bevatten die verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Alle LEGO-stukken zijn uit hun originele verpakking. Nieuw betekent dat ze alleen zijn behandeld om opnieuw te worden verpakt. Gebruikt betekent dat ze zijn gebruikt maar zich in goede staat bevinden.