Minifigure, Head Child Black Eyelashes, Brown Eyebrows, Freckles Pattern - Blocked Open Stud

LEGO

€2.90
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego3626bpb0690yellownew
Conditie:
New
Gewicht:
0,000 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Stel voor: LEGO® Minifigure Hoofd 3626bpb0690!

Maak je klaar om je LEGO® creaties van persoonlijkheid te voorzien! Ontmoet het LEGO® Minifigure Hoofd 3626bpb0690 - een vrolijk hoofd dat een speelse toets toevoegt aan je minifiguren.

Dit opgewekte minifigure hoofd toont een kind met opvallende zwarte wimpers, expressieve bruine wenkbrauwen en schattige sproeten. Het is de perfecte toevoeging om leven en karakter te brengen in je minifigurenwereld.

Waarom je ervan zult houden:

  • Uniek Personage: Creëer minifiguren met onderscheidende persoonlijkheden en verhalen met dit unieke hoofd.
  • Oneindige Mogelijkheden: Mix en match met andere LEGO® minifigure onderdelen om je eigen aangepaste personages te bouwen.
  • Hoogwaardig Ontwerp: Gemaakt met precisie en aandacht voor detail, zorgt voor een duurzame en boeiende toevoeging aan je collectie.
  • Stimuleert Creativiteit: Of je nu een jonge bouwer bent of jong van geest, dit hoofd moedigt fantasierijk spelen en verhalen vertellen aan.

Breng een gevoel van plezier en charme in je LEGO® wereld met het LEGO® Minifigure Hoofd 3626bpb0690. Creëer minifiguren die barsten van persoonlijkheid en ga samen op spannende avonturen!

Wacht niet om dit unieke minifigure hoofd aan je collectie toe te voegen. Koop nu en laat de creativiteit stromen!

Let op: LEGO® onderdelen kunnen kleine stukjes bevatten die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.