miniblaster / schutter / vuurmondstuk met trekhaakkogelaansluiting en donkerblauwgrijze trekker (23922 / 15392)

LEGO

€0.63 - €0.85
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
lego23922c01new
Conditie:
New
Beschikbaarheid:
Wordt normaal verzonden binnen 2 tot 3 werkdagen.
Gewicht:
0,950 Grams
Minimale aankoop:
3 eenheden

Rust je Minifiguren uit met het ultieme wapen!

Zijn je LEGO® Minifiguren klaar voor de strijd? Rust ze uit met de LEGO® Minifigure Weapon 23922c01 - Pistool, Mini Blaster/Shooter/Vuurnozzle met Trekhaak Socket en Donkerblauwe Grijze Trekker en kijk hoe ze onverslaanbaar worden!

Dit krachtige wapen is ontworpen om perfect in de handen van je Minifiguren te passen en heeft een gestroomlijnd, compact ontwerp dat gemakkelijk mee te nemen is in de strijd. Of je nu je fort verdedigt, nieuwe werelden verkent of je aartsrivaal bevecht, dit wapen is perfect voor jou!

Gemaakt met hoogwaardige LEGO®-materialen, is dit Minifiguren-wapen gebouwd om zelfs de meest intense gevechten te weerstaan. En met volledige compatibiliteit met een breed scala aan LEGO®-sets en accessoires, zijn de mogelijkheden voor aanpassing eindeloos!

Bestel nu en voeg wat opwinding toe aan je LEGO® gevechten met het ultieme Minifiguren-wapen. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of een nieuwe rekruut, dit pistool, mini blaster/shooter/vuurnozzle met trekhaak socket en donkerblauwe grijze trekker geeft je zeker de vuurkracht die je nodig hebt om elke uitdaging aan te gaan!

Kenmerken:

  • Hoogwaardige
  • Gemakkelijk te verwisselen en te combineren met andere LEGO® Minifigure Weapons
  • Volledig compatibel met een breed scala aan LEGO®-sets en accessoires
  • Perfect om je Minifiguren uit te rusten met de ultieme vuurkracht
  • Upgrade je LEGO®-collectie met het ultieme Minifiguren-wapen
  • Stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht bij kinderen (en volwassenen!)

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je LEGO® Minifigure Weapon 23922c01 - Pistool, Mini Blaster/Shooter/Vuurnozzle met Trekhaak Socket en Donkerblauwe Grijze Trekker en ma