Lil' Nelson - Middelblauwe Muts (71775)

LEGO

€6.50
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
njo780wpnew
Conditie:
Used
Gewicht:
1,220 Grams
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Wie is Lil' Nelson?

Lil' Nelson, een menselijk personage uit "LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu," staat bekend om zijn rol als krantenjongen in Ninjago City. Hij heeft een bijzondere plaats als ere-Paarse Ninja van het ninjateam. Zijn reis omvatte een periode van intensieve training om een Ninja te worden, waarbij hij een ernstige tegenslag kende door beide benen te breken. Gelukkig genas zijn verwondingen in de loop van de tijd. Nelson heeft ook een belangrijke verhaallijn met betrekking tot zijn beroep als krantenjongen en zijn vriendschap met Antonia. Zijn betrokkenheid bij De Weerstand wordt opgemerkt, en hij staat bekend om zijn ninjavaardigheden en zijn rol in verschillende gebeurtenissen in de serie, zoals het helpen van de ninja's om aan hun fans te ontsnappen en proberen de Storm Amulet te beschermen tegen Kalmaar.

Lil' Nelson's betrokkenheid bij de Storm Amulet in "LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu" draait om een incident waarbij Koning Kalmaar Ninjago City aanvalt om de Storm Amulet te verkrijgen. Tijdens dit evenement bevindt Lil' Nelson zich, samen met Antonia, een mede-krantenjongen, zich in het midden van dit conflict. Ze treffen Kalmaar die vecht tegen de ninja's voor de Storm Amulet. In de verhaallijn laten de acties van Lil' Nelson, met name zijn inspanningen om Antonia aan te moedigen haar rol als papiermeisje niet op te geven, zijn veerkracht en moed zien in het gezicht van gevaar.

In het seizoen "LEGO Ninjago: Crystalized" speelt Lil' Nelson, samen met Antonia, een belangrijke rol bij het redden van Sensei Wu. In een bijzonder dramatisch moment wordt Wu na weggeblazen te zijn van de Kristallen Tempel geparachuteerd en vervolgens gered door Nelson en Antonia. Deze daad toont Nelson's moed en toewijding om de Ninjago-helden te helpen in tijden van nood.

--------------

Waarschuwing: Verstikkingsgevaar! LEGO® bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.