LEGO Paarden

Deze sectie bevat LEGO Paarden en pony's.

Op zoek naar een betrouwbare metgezel voor je LEGO® avonturen? Zoek niet verder dan onze LEGO® paardenfiguren! Van majestueuze hengsten tot schattige pony's, we hebben het perfecte paardenfiguur voor je verzameling. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met ongelooflijke aandacht voor detail, deze paardenfiguren zullen je LEGO® wereld nog spannender maken. Dus waar wacht je nog op? Shop nu en maak je klaar om met je nieuwe LEGO® paardenfiguur in galop de zonsondergang tegemoet te rijden!

Hier zijn enkele leuke feiten over LEGO paarden:

  1. De LEGO Friends thema introduceerde in 2012 een nieuw type paard met een realistischere uitstraling en beweegbare poten.
  2. LEGO-paarden zijn opgenomen in vele verschillende thema's, waaronder Western, Knights Kingdom, Pirates en Harry Potter.
  3. De LEGO Creator Expert Carousel-set bevat meerdere prachtig ontworpen LEGO-paarden.
  4. De grootste LEGO paardenmodel ooit gebouwd is een levensgroot model van het beroemde renpaard Secretariat, dat meer dan 6 voet hoog is.
  5. LEGO-paarden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder bruin, zwart, wit, grijs, en zelfs roze en paars.
  6. Naast paarden produceert LEGO ook andere dierenfiguren zoals koeien, kippen en honden die kunnen worden gebruikt om LEGO-creaties te verrijken.

Hoe bouw je een LEGO-paard van onderdelen?

Als je klaar bent voor een uitdaging, waarom probeer je dan niet deze galopperende paard te bouwen zoals getoond in de YouTube-video: https://youtu.be/99GjGgIyxAQ. Deze geavanceerde bouw zal je LEGO-bouwvaardigheden testen en resulteren in een prachtig en dynamisch paardenfiguur dat zeker indruk zal maken. Dus verzamel je LEGO-stukken en maak je klaar om dit spannende project aan te gaan!

Hoe groot zijn LEGO-paarden?

De LEGO paarden hebben de volgende afmetingen: 1,6 x 6,16 x 7,59 cm (0,63 x 2,42 x 2,99 inch). Ze zijn precies de juiste maat om bij een LEGO minifiguur te passen. LEGO paarden voor mini-poppen zijn iets groter om bij de langere mini-pop te passen. Ze hebben afmetingen van ongeveer 1,6 x 8,1 x 5,5 cm (0,63 x 3,19 x 2,17 inch). De LEGO pony's hebben afmetingen van ongeveer 5,5 x 3,2 x 3,2 cm (2,16 x 1,26 x 1,26 inch). Een veulen voor een mini-pop heeft afmetingen van ongeveer 4 x 1,5 x 4 cm (1,57 x 0,59 x 1,57 inch).