Friends Andrea - Heldere lichtoranje gelaagde rok, witte top met ketting met muzieknoten en strik

LEGO

€3.04
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
frnd132new
Conditie:
New
Gewicht:
0,000 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Op zoek naar een minifiguur dat klaar is om het podium te betreden? Zoek niet verder dan LEGO® Friends Andrea's Frnd132 uit set 30205! Met haar levendige heldere lichtoranje gelaagde rok en ketting met muzieknoten en strik is ze de perfecte popster om aan je verzameling toe te voegen. Of je nu je eigen concertscene creëert of wat sterrenkracht toevoegt aan je LEGO® stad, Andrea's Frnd132 is er klaar voor!


Maar deze minifiguur is meer dan alleen een mooi gezicht - ze is ook compatibel met andere LEGO® sets, waardoor ze een veelzijdige toevoeging is aan elke LEGO® fan's collectie. En met haar oog voor detail en hoogwaardige materialen zal ze zelfs de meest veeleisende LEGO® liefhebber zeker weten te imponeren.

Kenmerken:

  • Levendige heldere lichtoranje gelaagde rok en ketting met muzieknoten en strik
  • Hoogwaardige materialen en oog voor detail
  • Compatibel met andere LEGO® sets
  • De perfecte toevoeging aan je Friends sets
  • Het perfecte cadeau voor LEGO® liefhebbers van alle leeftijden

  • Dus wacht niet langer - bestel nu in onze online winkel en voeg wat sterrenkracht toe aan je LEGO® wereld met Andrea's Frnd132 minifiguur uit set 30205 Pop Star Red Carpet polybag!

    Sommige LEGO® speelgoed bevatten kleine onderdelen die NIET geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar en een gevaar kunnen vormen. Speel veilig met LEGO®.