Antenne

Winkelcategorie voor verschillende LEGO-antennes. Uitgebreide selectie van LEGO-antennes.

LEGO® antennes zijn kleine en gespecialiseerde stukken die worden gebruikt in verschillende LEGO®-sets. Ze zijn ontworpen om op een radio- of communicatieantenne te lijken en worden gebruikt om details toe te voegen aan verschillende bouwwerken of om imaginair spel mogelijk te maken.

De LEGO® antenne is een dun, flexibel en cilindervormig stukje dat in een speciale aansluiting of clip op de LEGO®-steen of het LEGO®-stukje wordt gestoken. Het kan in verschillende kleuren voorkomen, zoals zwart, grijs, wit of oranje, en in verschillende lengtes variërend van 1 tot 16 LEGO® noppen.

Antennes worden vaak gebruikt in ruimtethematische LEGO®-sets, zoals de LEGO® Star Wars en LEGO® Space Police-lijnen, om ruimtevaartuigantennes of communicatieapparaten te creëren. Ze kunnen ook worden gebruikt in andere LEGO®-sets, zoals stads- of kasteelthema's, om verschillende soorten torens of gebouwen te creëren.

De LEGO® antenne is een klein en veelzijdig stukje dat extra detail en functionaliteit toevoegt aan veel verschillende soorten LEGO®-bouwwerken. Het is een geweldig voorbeeld van hoe zelfs kleine en gespecialiseerde stukjes het bouwen en spelen met LEGO®-sets enorm kunnen verbeteren.