politie agent Chase McCain - Donkerblauw Uniform

LEGO

€3.50
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
cty780
Conditie:
New
Gewicht:
3,600 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Agent Chase McCain is een minifiguurpersonage uit het LEGO® City-thema, dat is gebaseerd op verschillende stadse instellingen zoals politiebureaus, brandweerkazernes en bouwplaatsen. Hij is een moedige en ervaren detective die altijd hard werkt om criminelen voor het gerecht te brengen.

Agent Chase draagt een blauw politie-uniform met een politie-insigne op zijn borst en een blauwe baseballpet met een wit politie-embleem. Hij is ook uitgerust met verschillende gadgets en gereedschappen die hem helpen bij het oplossen van misdrijven en het pakken van de slechteriken.

De Agent Chase-minifiguur werd voor het eerst geïntroduceerd in 2012 als onderdeel van het LEGO® City Police-thema. Sindsdien is hij een populair personage onder LEGO®-fans en is hij te zien in verschillende LEGO® City-sets, films en tv-shows.

In LEGO® City-sets wordt Agent Chase vaak afgebeeld als leider van politieachtervolgingen, onderzoeken en andere situaties met hoge inzet. Hij staat bekend om zijn snelle denken, moed en vindingrijkheid, wat hem een uitstekende detective en politieagent maakt.

Over het algemeen is Agent Chase McCain een geliefd personage in het LEGO® City-universum en een favoriet onder LEGO®-enthousiastelingen van alle leeftijden.

--------------

Waarschuwing: Verstikkingsgevaar! LEGO® bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.