Eilandbewoner - pi070

LEGO

€5.80
(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
SKU:
pi070
Conditie:
Used
Gewicht:
4,000 Grams

UItverkocht - Als u uw e-mail invult, zullen we proberen deze voor u te vinden.

Beleef avonturen op het betoverde eiland samen met de LEGO® Islander Male minifiguur. Met zijn tribal outfit en unieke accessoires is hij de perfecte toevoeging aan elke LEGO verzameling.

Enkele feiten over de LEGO® Islander minifiguren en hun verhaal:

  • De Islander minifiguren werden voor het eerst geïntroduceerd in 1994 als onderdeel van het Pirates thema. Ze vertegenwoordigden de bewoners van een betoverd eiland dat de thuisbasis was van verborgen schatten en magische artefacten.

  • De Islander minifiguren hadden een unieke uitstraling in vergelijking met andere Pirates minifiguren, met tribal outfits en accessoires zoals speren, schilden en grasrokjes.

  • De Islander Chief was de leider van de islanders en diende vaak als bondgenoot van de Pirates in hun gevechten tegen andere vijanden.

  • Eén van de meest iconische Islander sets was 6278 Enchanted Island, die verschillende speelfuncties bevatte zoals verborgen schatten, een waterval en een grot.

  • De Islander minifiguren hadden hun eigen unieke verhaal binnen het Pirates thema, waarbij het betoverde eiland diende als mystieke locatie vol avontuur en gevaar.

  • Het Islander thema was van korte duur, met de laatste sets die werden uitgebracht in 1996. Toch hebben de unieke uitstraling en charme van de minifiguren hen populair gemaakt bij verzamelaars en fans van het Pirates thema.

--------------

Waarschuwing: Verstikkingsgevaar! LEGO® bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.